Meny

Vi lærer å spise som vi lærer å gå og vi lærer å like det vi får.

Vår filosofi «livslang matglede» ligger til grunn for all mat vi lager. Vi legger stor vekt på variert mat – og repetisjon, slik at barn lærer seg å like maten.

En månedsmeny består av forskjellige fiske-, kjøtt-, pastaretter og suppe med en variasjon av grønnsaker og sauser. Til rettene veksler vi mellom å servere ris, pasta og forskjellige potetvarianter. Vi liker at maten smaker av urter, ingefær og hvitløk fremfor salt. Vi legger stor vekt på å bruke så lite salt som mulig og smaksetter maten med urter og krydder.

Maten vår er hjemmelaget fra vårt kjøkken på Rud.

Barn til Bords tilbyr mat tilpasset de fleste allergier og intoleranser samt andre mattilpasninger.

”Den store hemmeligheten i alle tilfeller er å forsøke noe nytt, igjen og igjen, til det til slutt smaker akseptabelt eller til og med godt.”  Bee Wilson

Menyeksempel

Uke 10

Uke 11