Barn til Bords

Om oss

Vår historie

Barn til Bords ble startet i 2005 i Asker av Camilla Inni Holm. Camilla er utdannet ved Ecole Hôtelière i Lausanne og er vinkelner fra Gastronomisk Institutt i Stavanger. Hun har bred erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og fra catering- og eventbransjen. De første årene var BtB et enkeltmanns foretak med Camilla i rollene som kokk og sjåfør. Den første barnehagen var Borgen Skog barnehage i Asker. Med datteren som en av kundene kom det daglige tilbakemeldinger med hvilken mat som slo an. God kommunikasjon er fremdeles viktig for selskapets utvikling.Siden 2005 har det vært en jevn vekst. Teamet i Barn til Bords består i dag av Camilla, kjøkken- og sjåfør team.

Mat er så mye mer

Mat er mye mer enn en oppskrift, mat må lages med hjertet og ikke minst, smakes til - hver gang.
Helsedirektoratet har laget retningslinjer for barnehagene - "det pedagogiske måltid" Som vi bruker aktivt slike at det blir enkelt for de som jobber i barnehagene. Aktiviteter og måltidsglede.

Vårt motto "livslang matglede" er bygget på visjonen om et hyggelig måltid hvor samtale og samvær står i sentrum. Maten er en del av dette. Noen ganger er den kjempegod, og av og til må man smake flere ganger. Smak er ikke noe vi er født med, men noe vi utvikler. Vi må også lære å spise mat vi ikke elsker. Sunne vaner i barndommen er en gave vi kan gi våre barn.

Noen barn kan ikke spise alle ingrediensene som er i rettene, da har vi alternativer som passer.

Følg oss på Instagram