Barn til Bords ble startet i 2005 i Asker og drives i dag av Camilla Inni Holm Wembstad.
Camilla er utdannet ved Ecole Hôteliere i Lausanne og er vinkelner fra Gastronomisk Institutt i Stavanger. Camilla har bred erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og har jobbet 15 år med catering og events. Teamet i Barn Til Bords består i dag av Camilla, Trine, kjøkken- og sjåfør team. Trine har jobbet med ernæring i over 9 år og har utdannelse innen, ernæring, salg-og markedsføring og prosjektledelse.
Mat er så mye mer enn en oppskrift, mat må lages med hjertet og ikke minst, smakes til - hver gang.
Barn til Bords ønsker å bidra til barns matglede - at barn gleder seg til måltidet og lærer å spise det de får servert.
å utvikle barns smakssanser et sunt og næringsrikt måltid en forlengde arm for barnehager og skoler som ikke har ressursene selv til å lage mat. Følgende egenskaper kjennetegner Barn til Bords AS:
- Lokal produksjon i eget storkjøkken på Rud i Bærum
- Hjemmelaget mat, alltid ferske råvarer
- Allergimat
- Kvalitets kontroll
- Rask og tett oppfølging av kunden
Idag er det 7 ansatte i Barn til Bords AS som arbeider med å tilberede næringsrik og velsmakende mat; lunsj til barnehager og skoler.
Det blir lagt vekt på smak, variasjon og farger. Råvarene skal være ferske og maten næringsrik.
Barn til Bords sin filosofi er livslang matglede.