Om Oss

Vår historie

Barn til Bords ble startet i 2005 i Asker og drives i dag av Camilla Inni Holm Wembstad og Trude Strøm Solberg. Camilla er utdannet ved Ecole Hôteliere i Lausanne og er vinkelner fra Gastronomisk Institutt i Stavanger. Camilla har bred erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og har jobbet 15 år med catering og events. Trude har markedsførinsg- og prosjektlederutdannelse og mer enn 20 års erfaring fra hotellbransjen.

Mat er så mye mer..

Mat er så mye mer enn en oppskrift, mat må lages med hjertet og ikke minst, smakes til - hver gang.
Barn til Bords ønsker å bidra tilv barns matglede - at barn gleder seg til måltidet og lærer å spise det de får servert.
å utvikle barns smakssanser et sunt og næringsrikt måltid en forlengde arm for barnehager og skoler som ikke har ressursene selv til å lage mat. Følgende egenskaper kjennetegner Barn til Bords AS:

- Lokal produksjon i eget storkjøkken på Rud i Bærum
- Hjemmelaget mat, alltid ferske råvarer
- Allergimat
- Kvalitets kontroll
- Rask og tett oppfølging av kunden

Idag er det 7 ansatte i Barn til Bords AS som arbeider med å tilberede næringsrik og velsmakende mat;  lunsj til barnehager og skoler.
Det blir lagt vekt på smak, variasjon og farger. Råvarene skal være ferske og maten næringsrik.

Barn til Bords sin filosofi er livslang matglede.