Produksjon

Barn til Bords AS er registrert og er under tilsyn av Mattilsynet. Dette legger en rekke føringer på hvordan tilberedningsprosessen på mat skal foregå. Barn til Bords AS er underlagt «Lov om matproduksjon og mattrygghet,» samt tilhørende forskrifter, herunder «forskrift om næringsmiddelhygiene» og «forskrift for å oppfylle næringsmiddellovgivningen.»

Vi tilbereder all mat på vårt eget kjøkken på Rud i Bærum. Lokalene er nyoppusset og er på totalt 300 m2 . Det er et moderne kjøkken med 200m2 kjøl og frys, ca. 1000 liter med steamkjeler og 4 stk. 20 geiders konveksjonsovner. All mat er hjemmelaget med ferske råvarer av høy kvalitet. Grønnsaker blir kjøpt inn daglig for å sikre at kvaliteten er god. Etter at maten er ferdig tilberedt, blir det foretatt streng kvalitetskontroll på lukt, smak og farge. Deretter blir lunsjen kjørt ut ,rykende fersk til forventningsfulle barn i barnehager og skoler.

Kom gjerne en tur for å besøke oss!